Onderzoeken van Refermedia.

Met Refermedia zoeken we van alles uit omtrent software en websites. Of het nu gaat om hosting, webshop software, antivirus of boekhoudprogramma’s, we proberen je op weg te helpen. Omdat voor goed makelijk te maken doen we verschillende onderzoeken vanuit Refermedia. Zo destilleren we jaarlijks van Webhosters.nl tot concrete gegevens. Zo bekijken we welke webhosters het beste uit de test komen wat betreft klantervaringen: de best gewaardeerde webhosters.

Reviews zijn belangrijk voor aanstaande klanten en oriënterende consumenten maar ook voor hosting bedrijven zelf – zo blijft men op de hoogte van waar er ruimte ligt voor verbetering, wat de pijnpunten zijn maar ook waar men goed op scoort.

Naast de waardering van klanten zijn natuurlijk ook de prestaties van hosting pakketten van belang; daarom doen we ook periodiek onderzoeken naar de snelste wordpress hosting. Verder duiken we op het blog van de verschillende websites dieper in de materie en proberen we e.e.a. verder te verduidelijken voor de oriënterende consument.

Of je nu op zoek bent naar webshop software, een hosting bedrijf of een virusscanner, we hebben op maat gemaakte websites die je helpen in je zoektocht, en andersom voor de software aanbieders verschillende portals waar ze zelf onder de loep kunnen worden genomen.

ReferMedia
ReferMedia