by ReferMedia

REFERMEDIA PORTALS

screenshot webhosters

Webhosters.nl

Al vele jaren lang de nummer #1 website op het gebied van Webhosting Vergelijking en Hosting Reviews.

hostingwijzer-screenshot

Hostingwijzer.nl

Hostingwijzer is in 2021 overgenomen door Refermedia en helemaal van 'scratch' opnieuw gebouwd. Het resultaat mag er zijn!

Portals in Ontwikkeling

In 2021 gaan alle portals van Refermedia een kwalitatieve slag maken en volledig verbeterd worden.

Hosting

Hostingvergelijken.eu

Hosting Vergelijken op basis van recensies en gebruikerservaringen. Met HostingVergelijken.eu vergelijk je diverse bedrijven en kies je de webhosting die bij je past. HostingVergelijken.eu is na het opnieuw opbouwen van Hostingwijzer gemigreerd en opgegaan Hostingwijzer.nl

  • Opgericht: 2011
  • 80.000+ Unieke bezoekers per jaar (2020)
beste virusscanners

Bestevirusscanners.nl

Een overzicht van de beste virusscanners die er nu in Nederland zoveel als desktop als op mobiel te verkrijgen zijn. Website over beveiliging van al je devices met behulp van antivirus software en abonnementen.

Backupvergelijker.nl

Op BackupVergelijker.nl vind je recensies en ervaringen van diverse online backup diensten, vergelijk de backup providers en kies je eigen backup.

Adminvergelijker.nl

Een vergelijker op het gebied van administratiesoftware. Live sinds midden 2020. Grote focus op boekhoudsoftware die startende ondernemers volledig online kunnen afnemen. 

eHerkenningVergelijker.nl

Het nieuwe eHerkenning is een gestandaardiseerd inlogsysteem voor ondernemers en de overheid. In de volksmond wordt eHerkenning het DigiD voor bedrijven genoemd.

  • Opgericht: 2019
  • 30.000+ Unieke bezoekers per jaar (2020)
  • E Herkenning

Beveiligingsguru.nl

Website met een focus op virusscanners en wachtwoordmanagers. Uitgebreide reviews op één van de grootste websites in dit niche.

Webshopgenius.com

(Beginnende) webwinkeliers die een op zoek zijn naar webshop software kunnen voor uitgebreide reviews terecht op Webshopgenius.cm.