Over ons

Bij Refermedia verzamelen we gebruikersrecensies en doen we uitgebreid onderzoek naar producten, met als doel mensen te assisteren bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Dit richten we vooral op mensen die op zoek zijn naar software en hostingoplossingen. 

Waarom Refermedia?

Wat we je in een notendop kunnen bieden

Meer zichtbaarheid

Via onze portals streven we ernaar zichtbaarheid te genereren in uiteenlopende niches. Dit kunnen we bieden via een kleine samenwerking of juist met uitgebreide campagnes. Op deze manier kunnen we je bedrijf assisteren bij het bereiken van een groter publiek.

Meer klanten

Aangezien we vaak op basis van prestaties werken, betekent dit dat je alleen hoeft te betalen voor nieuwe klanten die daadwerkelijk resultaat opleveren. Dit betekent dat je pas kosten maakt wanneer er meetbare resultaten worden behaald, waardoor je budget efficiënt wordt ingezet en je verzekerd bent van waarde voor je investering.

Een platform voor het delen van ervaringen met jouw organisatie

Bij ReferMedia hechten we veel waarde aan authentieke ervaringen. Daarom verzamelen we op bijvoorbeeld Webhosters.nl echte gebruikerservaringen. Voor de inhoud van andere websites voeren we juist zelf actieve tests uit.

Testen en onderzoek

We voeren jaarlijks diverse onderzoeken uit, waarbij we niet alleen de functionaliteit beoordelen, maar ook de prestaties, gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid analyseren. De uitslagen delen we via onze portals.
Samenwerken

Succes met meer klanten

Bij Refermedia zetten we ons actief in voor het bevorderen van het succes van jouw bedrijf. Of je nu een start-up bent die zijn groeipotentieel wil benutten of een gevestigde onderneming die haar concurrentiepositie wil versterken, wij staan klaar om te assisteren.

Jan Willem van Tilburg

Contactpersoon ReferMedia